Cloud Study Jam

• What we'll do
Bu ay ki etkinliğimizde, Birlikte üç tane Google Cloud Platform Essentials laboratuvarı yapacağız,Docker, Kubernetes ve Scientific Data Processing ile gerçek bir deneyim elde edebileceksiniz.

Ücretsiz olarak 70 $ 'lık bu resmi Google eğitimini almak için bu buluşmaya katılmalısınız.

Yapacağımız laboratuvarlarda, web teknolojilerinde GDE (Google Developer Experts) olan Hüseyin BABAL bize mentörlük edecek. 17 Şubat Cumartesi günü saat 11:00’da Cloud Study Jam için Açıköğretim Fakültesi Eskişehir Bürosu ÖTAG AR-GE birimine (Kampüs dışındaki bina, 1. Kat) bekliyoruz!

Gelmeden önce yapılması gerekenler:

Etkinlikte, bir Google eğitim ürünü olan "Qwiklabs" adlı bir aracı kullanacağız. Qwiklabs'ı daha önce kullandıysanız, harika! Parolanızı bildiğinizden emin olun.
Daha önce hiç Qwiklabs kullanmadıysanız, hesabınızı ücretsiz olarak https://google.qwiklabs.com/users/sign_up adresinde oluşturun. Etkinlik sırasında size bir aylık ücretsiz Qwiklabs erişimi sağlayan bir kod vereceğiz.

• What to bring
Dizüstü - Mac, PC, Chromebook veya Linux.
Dizüstü şarj cihazı.
Laboratuvarlar, popüler tarayıcıların en son sürümlerinin hepsinde çalışacak şekilde ayarlandı. En iyi deneyimi elde etmek için Firefox veya Chrome'u kullanmanızı öneririz.

• Important to know
Etkinlikte kontenjanımız 25 olduğundan dolayı kayıt olanların etkinliğe katılmasını önemle rica ediyoruz.

There are no comments. Be the first one!

CREATED BY
GDG Eskişehir
Açıköğretim Fakültesi Eskişehir Bürosu