Girişim Atölyesi: Değerlendirme | Fikir Geliştirme | Mentorluk

Tüm etkinliklerimizi ve paylaşımlarımızı takip etmek için:
https://www.instagram.com/inginovasyonmerkezi/

Etkinlik Programı:
18:30-19:00 Kayıt ve Networking
19:00-19:15 Program Hakkında Bilgilendirme
19:15-20:45 Girişim Projesi ve İş Fikri Sunumları
20:45-21:00 Kapanış

Etkinlik Konusu:

Girişim Atölyesi: Değerlendirme | Fikir Geliştirme | Mentorluk

Ne Yapacağız?

Etkinlik, zihninizin rutin düşünce kalıplarının dışına çıkmasına katkıda bulunacak bir atölye olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda, katılımcılara projelerini sunabilecekleri, beraber geliştirebilecekleri, destekçiler bulabilecekleri ortam sağlamaktadır. Bu etkinlikte projenizi sunma ve doğru insanlara yönlendirilme ve tanışma şansınız bulacaksınız. Etkinlik katılımcılarımız ile tanışma, paylaşılan fikirler duyma, geribildirim verme, birlikte geliştirmek üzere etkileşimli atölye çalışmamıza davetlisiniz.
Sizin de iş fikriniz var ve sunmak isterseniz etkinlik sırasında Direktör ile iletişimde olarak gerekli bilgileri alabilir ve sonraki atölyelerde sunum için planlama yapabilirsiniz.

Etkinliğimiz ÜCRETSİZDİR. Lütfen http://gainglobal.eventbrite.com adresinden kaydınızı oluşturmayı unutmayınız.

Program Detayı:

Program Uygulaması Nasıl Gerçekleşir?
Katılımcılardan iş fikri sunumunu yapacaklara 5 dakikalık sunum ve 5 dakikalık soru/cevap süresi verilir ve topluluğa ilk sunumlarını gerçekleştirir. Sunumları takiben önerilecek metodoloji ile grup çalışması gerçekleştirilir. Grup çalışmasına proje hakkında detaylı bilgi alınır, gelişimine yönelik katkılar sağlanır. Son adımda, genel değerlendirme yapmak üzere kapanış sunumları alınır.

Hangi konularda yapılacak?
Girişim Atölyeleri, programa girişimci adayı başvurusunda bulunan kişilerin fikirleri ve dönem içerisinde gelen öneriler doğrultusunda spesifik konularda düzenlenmektedir. Konular, üzerinde fikir ve çözüm geliştirebilecek kadar özel, aynı konuda çalışanların ortak fikir yürütebileceği kadar genel başlıklardan oluşur.

Diğer Etkinliklerden Farkı Nedir?
Öğrenme yöntemleri konusunda yapılan çalışmalar, en mükemmel öğrenme ve kişisel gelişme yönteminin sürecinin gerçekten aktif bir parçası olmakla mümkün olabildiğini göstermektedir. Atölyeler bu nedenle programın hedefleri doğrultusunda etkili bir sunum ve öğrenme ortamını sunmaktadır. Sunuş yapma, fikrine katılımcı ekleme, soruları yönetme ve fikrini proje dosyasına dönüştürebilme adımlarını yaparak öğrenme ortamı sunulur.

Katılımcılardan Ne Beklenmektedir?
Kendi ezberini bozacak cesareti de yanına alarak atölyeye katılması, katılımcı olması, fikir ve deneyimlerini paylaşması, her bir fikrin fikir sahibi veya yönetim ekibi gibi gelişimine katkı sağlaması beklenir.
Atölye Çalışması Sonrası Katkısı Nedir?
Atölye çalışması sonrasında seçilen projeler arasında yer alan iş fikirleri Girişim Buluşması'na davet edilir, daha geniş kitlelere ve üyelere ikinci sunumlarını gerçekleştirilir. Grup içerisinde yer alarak; girişimci, destekçi, yatırımcı ve paydaşlardan dönem içinde destek alır, projenizi büyütür.

There are no comments. Be the first one!

ING İnovasyon Merkezi