ETKİNLİK PROGRAMINA BU LINKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
Developer Summit Online etkinliğine katılabilmeniz için;
Kommunity hesabınız yoksa:
Kommunity üzerinden satın aldığınız Developer Summit Online biletinize, satın alma işleminizden sonra size gönderdiğimiz “Biletleriniz: Developer Summit Online” başlıklı e-postanın ekinden ulaşabilirsiniz.
- Bilet üstünde QR kodunun hemen altında bulunan rakamlar PNR kodunuzdur, canlı yayın ekranında belirtilen kutucuğa e-posta adresinizi ve PNR kodunuzu girerek “Pin Al” butonuna basın.
- Pin kodunuz bilet satın aldığınız e-posta adresine gönderilecektir.
- Pin kodunuzu girerek etkinliğe katılabilirsiniz. Kommunity hesabınız varsa: Bilet satın aldığınız taktirde, etkinlik saati geldiğinde etkinlik sayfasındaki “Etkinliği İzle” butonuna basarak veya profilinizdeki “Biletlerim” sekmesinden biletinizin üstündeki “Etkinliği İzle” butonuna basarak canlı yayın sayfasına kolayca ulaşabilirsiniz.
Kommunity hesabınız varsa:
Bilet satın aldığınız taktirde, etkinlik saati geldiğinde etkinlik sayfasındaki “Etkinliği İzle” butonuna basarak veya profilinizdeki “Biletlerim” sekmesinden biletinizin üstündeki “Etkinliği İzle” butonuna basarak canlı yayın sayfasına kolayca ulaşabilirsiniz.
ETKİNLİK HAKKINDA
Türkiye'nin en geniş katılımlı yazılım geliştirici konferanslarından biri olan Developer Summit'i bu yıl online olarak düzenliyoruz. 21-22 Kasım tarihlerinde alanında uzman birçok konuşmacının yer alacağı etkinliğin ilk günü ücretsiz gerçekleşecektir.
Etkinlikle ilgili tüm detayları summit.devnot.com adresinden bulabilir, kayıt ve bilet alım işlemlerini Kommunity sayfamız üzerinden yapabilirsiniz.
WORKSHOP KONULARI (22 Kasım Pazar)
Managing Microservices Data Exchange with Change Data Capture (Suat Köse)
Mikroservis mimaride uygulamamızla birlikte verimizi de dağıtık hale getiriyoruz. Bu dağıtık verinin yönetilmesi ve tutarlılığının sağlanması konusu en büyük zorluklardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Bu oturumda, açık kaynak Log-Based Change Data Capture aracı olan Debezium'u, Outbox Pattern ile kullanarak servisler arasındaki veri alış verişini nasıl yöntebileceğimizi göreceğiz.
Handling 1 Million HTTP Requests per Minute with GoLang (Alper Hankendi)
Modern yazılım uygulamalarında ölçeklenebilirlik, güvenlik ve sağlamlık dikkat edilmesi gereken en önemli konulardır. Bu workshop'ta yüksek trafiği yönetebilecek, ölçeklenebilirlik ve güvenliği göz önüne alarak bir uygulamayı sorunsuz şekilde nasıl tasarlayabileceğimizi inceleyeceğiz.
Building an Event/Meetup Organization Application with the Blazor & ABP (Halil İbrahim Kalkan)
ABP Blazor startup template'ini kullanarak boş bir uygulama oluşturulacak, adım adım bir event organization uygulaması canlı olarak kodlanacaktır. Kodlama sırasında hem Blazor ile temel uygulama yapma pratiklerini hem de ABP Framework'ün uygulama geliştirirken bize nasıl yardımcı olduğunu göreceğiz.
Unit, Integration & UI Test Automation for Backend and Frontend Applications (Selçuk Ermaya & Mennan Köse)
Backend ve frontend uygulamalarında dil bağımsız yazabileceğiniz unit testlerini, entegrasyon testlerini ve UI test otomasyonlarını nasıl yapabileceğinizi, platform bağımsız kullanabileceğiniz araçlarla birlikte inceleyip demosunu yapacağız.
Schedule
November 21, 2020
November 22, 2020
Speakers
Cihan Özhan
Autonomous System Developer, @DeepLab
Emir Karşıyakalı
CEO, @Kommunity
Enes Keleş
Software Engineer, @Udemy
Hasan Can Volaka
Client Developer Advocate, @IBM Türkiye
Issam Alzinati
Cloud Engineer, Solution Architect, @Udemy
Merve Noyan
Machine Learning Engineer, Google Developer Expert in Machine Learning, @syd
Nezih Tınas
Remote Software Engineering Manager, @Portya
Etkinliklerin kayıtları yüklenecek mi?