SpeakUP #8

University4Society olarak, girişimci ruha sahip olan kişilere, bulundukları çevrede yaratabilecekleri etkiyi göstermek amacıyla kurulduk. Türkiye genelinde düzenlediğimiz üniversite etkinlikleri ile Anadolu’nun her bir köşesinden girişimci ruha sahip olan üniversite öğrencilerine hayallerine ulaşmalarında eşlik edip, girişimciliğin tüm reflekslerini onlara öğretmeyi ve uygulatmayı hedefliyoruz.

Bu amaçlarımızı yerine getirebilmek için de İstanbul'dakilerin fiziksel, tüm Türkiye'nin Instagram hesabımızdan canlı yayınla katılabileceği SpeakUP girişimcilik buluşmalarını başlattık. 2 Temmuz Salı akşamı ING İnovasyon Merkezi'nde gerçekleşecek sekizinci buluşmamızda, Toptalent.co kurucu ortağı Ahmet Yüce kurumsal hayattan girişimciliğe yolculuğunu anlatacak. Ayrıca, 3 University4Society girişimi de sunum yapacak.

Etkinliğimize katılarak girişimcilik yetkinliklerinizi geliştirebilir, genç girişimcilerin Pitch sunumlarına feedback verebilir ve girişimciliğe gönül vermiş kişilerle networking yapabilirsiniz.

Kendini geliştirmek isteyen, girişimcilikle ilgilenen ve yeni arkadaşlıklar edinmek isteyen tüm profesyoneller ve öğrencileri 2 Temmuz Salı akşamı ING İnovasyon Merkezi'ne bekliyoruz.

There are no comments. Be the first one!

ING İnovasyon Merkezi