University4Society olarak, girişimci ruha sahip olan kişilere, bulundukları çevrede yaratabilecekleri etkiyi göstermek amacıyla kurulduk. Türkiye genelinde düzenlediğimiz üniversite etkinlikleri ile Anadolu’nun her bir köşesinden girişimci ruha sahip olan üniversite öğrencilerine hayallerine ulaşmalarında eşlik edip, girişimciliğin tüm reflekslerini onlara öğretmeyi ve uygulatmayı hedefliyoruz.

Bu amaçlarımızı yerine getirebilmek için de İstanbul'dakilerin fiziksel, tüm Türkiye'nin Instagram hesabımızdan canlı yayınla katılabileceği SpeakUP girişimcilik buluşmalarını başlattık. 11 Nisan Perşembe akşamı ING İnovasyon Merkezi'nde gerçekleşecek üçüncü buluşmamızda, profesyonel çalışanların deneyimlerini, mesleklerini, sektörlerini ve şirketlerini anlattığı platform Anlatsın'ın Kurucu Ortağı Sargın Erdoğan ile gerçekleştireceğimiz söyleşinin yanı sıra 3 genç girişimci de sunum yapacak.

Etkinliğimize katılarak genç yaşta önemli bir başarıya ulaşan Sargın Erdoğan'ın girişimcilik hikayesini dinleyebilir, genç girişimcilerin Pitch sunumlarına feedback verebilir ve girişimciliğe gönül vermiş kişilerle networking yapabilirsiniz

Sargın Erdoğan kimdir?

Sargın, 23 Nisan'da tatil yapmak isteyen doktor abilerinin hızlı bir operasyonuyla 22 Nisan 1991'de İstanbul'da doğdu. İlkokulu TED Karabük Koleji'nde okuduktan sonra, “LYS puanına göre” Ankara Fen Lisesi'ni tercih etti. Lise hayatını yatılı olarak geçirmenin hem acısını hem keyfini arkadaşlarıyla 4 sene boyunca doya doya yaşadı. Lise eğitimi sonrasında, bu sefer “ÖSS puanına göre” Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünü tercih etti. Üniversitenin ilk yılında, Mühendislik Topluluğu ile tanıştığı anda, bir mühendis olmama kararı aldı ve kurumsal hayat hayalleri kurmaya başladı. Mühendislik Topluluğu'nda başkanlık yaptığı süreçte, Eril ve Tuğberk'le tanıştı ve hayalleri tamamen değişti. Henüz 2. sınıftayken Sinaps A.Ş. isminde kendi şirketlerini kurdular ve Galata Business Angels'dan yatırım alan en genç girişimciler oldular. Birçok batan proje sonrasında, Üniversiteli Anlatsın'ı kurdular. Üniversiteli Anlatsın'ı 2,5 yıl geliştirdikten sonra da projelerini Anlatsın'a dönüştürdüler. Şu an Anlatsin.com, 70'ten fazla şirketin 800'den fazla çalışanının kendi deneyimlerini, mesleklerini, sektörlerini ve şirketlerini anlattıkları bir platform olarak hayatına devam ediyor. Amaçları, sağlıklı kariyer tercihleri yapmak isteyen adaylara, profesyonel hayattaki insanlar aracılığıyla yol göstermek. Sizin de aklınızda "Endüstri Mühendisi ne iş yapar?", "Pazarlama Departmanında nasıl projeler yürütülür?", "Satış Müdürünün bir günü nasıl geçer?" gibi sorular varsa Anlatsin.com'u ziyaret edebilirsiniz.

Anlatsın.com'u daha yakından tanımak için:

Web Site: https://anlatsin.com

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCuAazM4ZAazQiTdFTaCPi0w

Instagram: https://www.instagram.com/anlatsin/

Twitter: https://twitter.com/anlatsin

ING İnovasyon Merkezi:

ING Bank'ın Dijital İnovasyon Atölyesi olarak 2016 Mayıs'ta hayata geçirilen ING İnovasyon Merkezi; ArGe çalışmaları ile kurumiçi girişimcilik faaliyetlerinin yürütülmesi ve startup ekosistemiyle işbirliklerinin geliştirilmesi için merkez rolü oynamaktadır.

ING İnovasyon Merkezi'ni daha yakından tanımak için:

Instagram: https://www.instagram.com/inginovasyonmerkezi/

Twitter: https://twitter.com/inginovasyon

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ing-inovasyon-merkezi/

There are no comments. Be the first one!

ING İnovasyon Merkezi