SpeakUP #1

University4Society olarak, girişimci ruha sahip olan kişilere, bulundukları çevrede yaratabilecekleri etkiyi göstermek amacıyla kurulduk. Türkiye genelinde düzenlediğimiz üniversite etkinlikleri ile Anadolu’nun her bir köşesinden girişimci ruha sahip olan üniversite öğrencilerine hayallerine ulaşmalarında eşlik edip, girişimciliğin tüm reflekslerini onlara öğretmeyi ve uygulatmayı hedefliyoruz.

Bu amaçlarımızı yerine getirebilmek için de İstanbul'dakilerin fiziksel, tüm Türkiye'nin Instagram hesabımızdan canlı yayınla katılabileceği girişimcilikle dolu yeni bir Meetup serisi başlatıyoruz. 5 Şubat Salı akşamı ING inovasyon Merkezi'nde gerçekleşecek ve Speak UP adını verdiğimiz ilk buluşmamızda dünyanın en büyük melek yatırımcı ağı Keiretsu Forum'un Türkiye Başkanı Hulusi Berik bizlerle olacak. Hulusi Bey'in girişimcilik ve melek yatırımcılık alanlarındaki tecrübelerini dinleyeceğimiz söyleşimizin haricinde geçtiğimiz yıl üniversitedeki girişimcilik maratonumuza katılan 3 University4Society Girişimi de sunum yapacak.

Etkinliğimize katılarak Hulusi Bey ile gerçekleştireceğimiz ilham verici söyleşiyi dinleme, genç girişimcilerin Pitch sunumlarına feedback verme ve girişimciliğe gönül vermiş kişilerle networking yapabilirsiniz.
Kendini geliştirmek isteyen, girişimcilikle ilgilenen ve yeni arkadaşlıklar edinmek isteyen tüm profesyoneller ve öğrencilerİ 5 Şubat Salı akşamı ING İnovasyon Merkezi'ne bekliyoruz.

Keiretsu Forum Hakkında:
Keiretsu Forum, 4 kıtada 53 şubesi ve 2.500’ün üzerinde akredite – lisanslı yatırımcı üyesi ile dünyanın en büyük melek yatırımcı ağıdır. Teknoloji, tüketim malları, internet, sağlık, enerji, gayrimenkul vb. yüksek büyüme gösteren çeşitli sektörlerdeki 1000’i aşkın girişimci şirkete, $800 milyon üzerinde melek yatırım gerçekleştirilmesine aracılık etmiştir. Türkiye’de 90’dan fazla melek yatırımcısı ve 6 yılda 35 start-up’a 37 turda 55 milyon TL’den fazla gerçekleştirdiği yatırım ile; Türkiye’nin en büyük ve en güçlü melek yatırımcı ağı olmayı başarmıştır.

Mekan Sponsoru: ING İnovasyon Merkezi

ING Bank'ın Dijital İnovasyon Atölyesi olarak 2016 Mayıs'ta hayata geçirilen ING İnovasyon Merkezi; ArGe çalışmaları ile kurumiçi girişimcilik faaliyetlerinin yürütülmesi ve startup ekosistemiyle işbirliklerinin geliştirilmesi için merkez rolü oynamaktadır.
Tüm içerik ve paylaşımlarımız için bizi sosyal medyada takip edin:

Instagram: https://www.instagram.com/inginovasyonmerkezi/
Twitter: https://twitter.com/inginovasyon
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/ing-inovasyon-merkezi/

There are no comments. Be the first one!

ING İnovasyon Merkezi