Açık Mutfak #4

Yo!

Biliyoruz özlediniz. Biz de çok özledik. Uzun zaman sonra tekrar bir Açık Mutfak etkinliği ile beraberiz. Bu sefer Creathive'in mutfağında lezzetli konular konuşuyor olacağız. Birbirinden yetenekli tasarımcıların bir araya geleceği bu etkinliği kaçırmayın.

Konseptimizi bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyoruz; Açık Mutfak etkinliğimizde belirli bir konuşmacı olmayacak, etkinliğe katılanlar arasından konuşmacıları belirliyor olacağız kısaca sen de konuşabilirsin. Yine katılımcıların belirlediği konulardan seçtiğimiz konuyu, seçilen panelistler sahneye çıkarak tartışacaklar ve tabi ki katılımcılarda soru/cevap olarak katılabilecekler.Katılımcılardan seçilecek 4 kişiyi biz dahi bilmeyeceğiz ve anlık olarak belirlenerek konuşmacı olma şansı herkes de olacak. Böylece belirlenen konuda ne düşünüyorsanız paylaşabilecek ve kendi görüşlerinizi savunabileceksiniz.

Bize kapılarını açan Creathive Studio'ya çok teşekkür ederiz.

Etkinlik günü bolca bira&pizza olacak. Lütfen bilinçli tüketelim. :)

Canlı Yayın

Aksilikler olur, işin çıkmıştır gelemiyorsunuzdur ama üzülme Youtube kanalımız üzerinden etkinliği canlı yayınlayacağız.

After Party

Aftersız açık mutfak etkinliği biz düşünemiyoruz :) Etkinlik bitiminden sonra hep birlikte Caddebostan sahilindeki çimlerde cheers yapacağız :)

Cheers!

There are no comments. Be the first one!

CREATED BY
tmlab°
Creathive Studio

PHOTOS