Mobil Uygulama Geliştirmede Yazılım Süreçleri

Mobil Uygulama Geliştirmede Yazılım Süreçleri

Bonus: Android App Analytics

====== Detaylar

- Mobil Uygulama Yazılım Geliştirme Dinamikleri/Farklılıkları
- Android 101 / The DIANNEFESTO
- Choosing "Best Architecture"
- Firebase Yetenekleri, örnek vaka n11.com
- Release Management
- Android App Analytics

====== Konuşmacı: CENK TÜZÜN

2010 yılında İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği'nden mezun oldum. Yüksek lisans eğitimimi Galatasaray Üniversitesi MBA programında tamamladım. Sırasıyla Aradiom, Vodafone IT ve n11.com'da backend ve mobil yazılım geliştirici olarak çalıştım. Şu anda n11.com'da Mobil Yazılım Geliştirme Müdürü olarak görev yapıyorum. Flutter son gözdem olmakla birlikte, JAVA ve Android çalışmaktan keyif aldığım alanların başında geliyor. n11.com bünyesinde mobil uygulamaların geliştirilmesi ve yönetiminden sorumluyum. Clean Coding, Continuous Integration/Deployment mobil ekip olarak her gün daha iyisini nasıl yapabiliriz diye zaman harcadığımız konuların başında geliyor. Mobile Development çerçevesinin mühendislik standartları, kod kalitesi ve 'design pattern' ların anlaşılıp uygulanmasının yanısıra, uygulamayı telefonuna indiren son kullanıcının ihtiyaçlarına 'doğru' cevabı verebilmek olduğunu düşünüyorum. Doğru cevabı bulmanın öncelikli koşulu soruyu doğru anlamak olduğundan, ürün hakkında karar alma aşamalarının en başından itibaren mobil yazılım geliştiricilerin sürecin içinde olmasına önem veriyoruz.

====== Etkinlik Sponsoru

Etkinlik sponsorumuz Koçfinans [1]'a çok teşekkür ederiz.

[1] https://www.kocfinans.com.tr

====== Mekan ve Ulaşım:

Otopark: Katılımcılarımız Koç Çamlıca İş Merkezi’nin hemen yanındaki Emaar AVM’nin otoparkını (ücretsiz) kullanabilirler.

Ulaşım: Koç Çamlıca İş Merkezi’ne toplu taşıma üzerinden en yakın Ünalan Metro İstasyonu (1 numaralı Üsküdar Belediyesi çıkışı) veya Acıbadem Metrobüs durağı üzerinden, taksi veya otobüs ile ulaşım sağlanabilir. (Moovit üzerinden rota çizebilirsiniz [2])

Adres: Koç Çamlıca İş Merkezi, Koçfinans Seminer Salonu A Blok -3 (Ünalan Mahallesi Ayazma Cd. Koç Çamlıca İş Merkezi A Blok 34700 Üsküdar / İSTANBUL)

[2] https://moovitapp.com/index/tr/toplu_ta%C5%9F%C4%B1ma-Ko%C3%A7_Holding_%C3%87aml%C4%B1ca_%C4%B0%C5%9F_Merkezi-Istanbul-site_21445689-1563

There are no comments. Be the first one!

Wednesday, April 3, 2019
16:00 - 19:00
Africa/Abidjan
Kocfinans Head Office
Ünalan Mahallesi, Istanbul, Turkey
Kocfinans Head Office