Fonksiyonel Programlama

Bu seminerde, tarihi gelişimi ve farklı dillerdeki yapılarından hareketle fonksiyonel programlama paradigması ele alınacaktır. Seminerde ayrıca, fonksiyonel programlamanın prensiplerinin, nesne-merkezli programlama ile birlikte nasıl kullanılabileceği, veri işlemede fonksiyonel programlama vb. konulara da değinilecektir.

====== Konuşmacı: AKIN KALDIROĞLU [1]

Selsoft Yazılım Genel Müdürü, Blog Yazarı [2], Sun Java Sertifika Sahibi, Yazılım Yüksek Mühendisi

[1] https://www.linkedin.com/in/akinkaldiroglu
[2] http://www.javaturk.org

====== Etkinlik Sponsoru

Etkinlik sponsorumuz Koçfinans [3]'a çok teşekkür ederiz.

[3] https://www.kocfinans.com.tr

====== Mekan ve Ulaşım:

Otopark: Katılımcılarımız Koç Çamlıca İş Merkezi’nin hemen yanındaki Emaar AVM’nin otoparkını (ücretsiz) kullanabilirler.

Ulaşım: Koç Çamlıca İş Merkezi’ne toplu taşıma üzerinden en yakın Ünalan Metro İstasyonu (1 numaralı Üsküdar Belediyesi çıkışı) veya Acıbadem Metrobüs durağı üzerinden, taksi veya otobüs ile ulaşım sağlanabilir. (Moovit üzerinden rota çizebilirsiniz [4])

Adres: Koç Çamlıca İş Merkezi, Koçfinans Seminer Salonu A Blok -3 (Ünalan Mahallesi Ayazma Cd. Koç Çamlıca İş Merkezi A Blok 34700 Üsküdar / İSTANBUL)

Ring sefer: Dileyen ziyaretçilerimiz Ünalan Metro İstasyonu (1 numaralı Üsküdar Belediyesi çıkışı) önünden hareket edecek olan ring seferlerle Çamlıca İş Merkezi’ne ulaşım sağlayabilirler. Etkinlik çıkışında da 20:30 – 21:30 saatleri arasında aynı shuttle araç ile Çamlıca İş Merkezi’nden Ünalan Metro İstasyonu’na ulaşım sağlanacaktır.

[4] https://moovitapp.com/index/tr/toplu_ta%C5%9F%C4%B1ma-Ko%C3%A7_Holding_%C3%87aml%C4%B1ca_%C4%B0%C5%9F_Merkezi-Istanbul-site_21445689-1563

There are no comments. Be the first one!

Wednesday, March 6, 2019
16:15 - 19:15
Africa/Abidjan
Kocfinans Head Office
Ünalan Mahallesi, Istanbul, Turkey
Kocfinans Head Office