İlham Veren Kadınlar #29 |  Feyza Okumuş

📢 İlham Veren Kadınlar #29  

Bu haftaki canlı yayınımızın konuğu Yıldız Teknik Üniversitesi İletişim Tasarımı bölümünden mezun olan Dijital Ürün Tasarımcısı Feyza Okumuş. Feyza şu anda Paraşüt firmasında ürün tasarımları yapıyor. Onun tasarım tutkusu ve öğrenme yolculuğuna birlikte tanıklık edeceğiz. Yayınımıza herkesi bekliyoruz! 

 

🕐Takviminize eklemeyi unutmayın, ilham dolu bir yayın olacak!

 

👉Feyza Okumuş Kimdir?

Feyza Okumuş, Yıldız Teknik Üniversitesi İletişim Tasarımı bölümünden 2019 yılında mezun oldu. Lisans eğitimi sırasında iken Turkcell Geleceği Yazanlar projesine katılarak tasarım merakını projelere yansıttı. Lisansa başladığı noktada kariyer yolculuğu da başlayan Feyza alanında yaklaşık 6 senedir çalışıyor. Şu anda Paraşüt firmasında Dijital Ürün Tasarımcısı olarak çalışıyor. Bir tasarım topluluğu olan Kanvas'ta ortak topluluk yöneticiliği yapıyor. Çoğunluklu olarak, tasarım sistemleri ve insan-bilgisayar etkileşimi alanları üzerinde araştırıyor, okuyor ve paylaşımlar yapıyor. 

 

👉Zikriye Ürkmez Kimdir? 

2013 yılında Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Birçok kurumsal şirkette iş deneyimi elde etti. Şu an yolculuğuna bir Start-up’ta yönetici olarak devam ediyor. Toplumsal cinsiyet eşitliği ve kadın güçlenmesi hareketinin destekçisi olduğu için SistersLab ekibinde gönüllü olarak YouTube canlı yayınlar moderatörlüğü yapıyor. Öğrenmenin hiç bitmeyen keyifli bir yolculuk olduğuna inanıyor, ilham veren insanlarla tanışmaktan, onların hikayelerini dinlemekten keyif alıyor. Kalan vakitlerinde 3 patili çocuğu ile vakit geçiriyor. Günlük hayatında su altı dalışı yapıyor ve tenis oynuyor. Psikoloji okumaları ise favorileri arasında yer alıyor. 

 

İlham Veren Kadınlar Canlı Yayın Serisi Nedir? 

Teknoloji, Fen Bilimleri, Mühendislik, Matematik ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği alanlarında çalışan kadınların başarı hikayelerini dinlemek için her pazar günü, saat 20.00'da YouTube kanalımızda buluşuyoruz!

 

Bizi takip etmeyi unutmayın.👇

Web site: https://sisterslab.co 

Instagram: https://www.instagram.com/sisterslabb 

Twitter: https://twitter.com/sisterslab  

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sisterslab 

There are no comments. Be the first one!

Sunday, January 2, 2022
17:00 - 18:00
Africa/Abidjan
Online