S2E10 - İşletim Sistemleri ve Yazılım Dillerine Genel Bakış

Merhabalar,

Yeni bir etkinlikle karşınızdayız. 19 Kasım Perşembe günü, saat 20.00 itibari ile "İşletim Sistemleri ve Yazılım Dillerine Genel Bakış" sunumunu Uğur HAMZADAYI'dan hep beraber dinleyelim ve öğrenelim.

İçerik :

Bu sunumda, işletim sistemlerinin çalışma prensipleri ve yazılım dillerinin genel tanıtımı ile beraber, yazılım dillerinde değişmeyen ve her yazılım dilinde bilinmesi gereken temel bilgilerin kısmen görsel kısmen örnek kodlama yolu ile anlatımı gerçekleştirilecektir. Kodlama örnekleri C dili üzerinden yapılacaktır. Sunum'un amacı yeni başlayan arkadaşlarımız için bilinmesi gereken temel bilgilerin öğrenilmesini ve pekişmesini azda olsa sağlamak ve dikkat edilecek konulara vurgu yapmaktır.

Uğur HAMZADAYI Hakkında

23 yıldır aktif bir şekilde yazılım emekçisi olarak çalışan HAMZADAYI, sektörde yurt içi ve yurt dışı projelerde aktif olarak bulunmuş, genellikle sistem programlama konularında görev almıştır. Görev aldığım projelerde genellikle proje yöneticiliği, takım liderliği görevlerinde bulundu. An itibari ile UBFSoft Yazılım şirketinde CTO olarak yazılım yolculuğuma devam etmekte.

 

Etkinliğe katılım bağlantısı Discord sunucumuz üzerinde paylaşılacaktır.

 

Discord sunucumuz : https://discord.com/invite/6uTaN2D

MaviDurak-IO Blog: https://mavidurak.github.io/
Twitter: https://twitter.com/mavidurakio
Facebook: https://www.facebook.com/pg/mavidurakio/
Instagram: https://www.instagram.com/mavidurak.io/

There are no comments. Be the first one!

Thursday, November 19, 2020
17:00 - 19:00
Africa/Abidjan
Online
CREATED BY
mavidurak.io