ABP Developer Day

"Uber, Netflix, Amazon, Ebay gibi yoğun kullanıcı isteğine cevap veren sistemler nasıl bir mimari kullanıyor? Bu sistemler, saniyede milyonlarca isteği bekletmeden ve sistem servis dışı olmadan bu kadar yoğun kullanıcı taleplerini anlık nasıl karşılıyor?" gibi trend konuları ele alacağımız Microservice Architecture ve ASP.NET Boilerplate ile uygulama geliştirme etkinliğimiz ile huzurunuzdayız.

Etkinliğimizde, Mikroservis mimarisi ile uygulama geliştirirken Domain Driven Design, SOLID, SoC, NLayered Architecture,CQRS, Event Sourcing gibi kullanılan araçlar, kalıplar ve best practiceleri inceleyip Mikroservis Mimarisi ile uygulama geliştireceğiz. Uygulama geliştirmemizde dünyaca ünlü ABP Frameworkünü yazarından dinleyip ABP ile Mikroservis mimarisinde geliştirme yapacağız.

Modern web uygulamaları denince akla ilk gelenler ASP.NET MVC Core, Angular, VueJS ve ReactJS dir. ABP frameworkü modern teknolojiler ile dünyaca kullanılan best practice'leri, kurumsal mimarileri bir araya getirip kolay uygulama geliştirmenizi sağlar. Dolayısıyla ABP web uygulama geliştirmenin vazgeçilmezidir.

Kayseri Coders olarak, yazılım profesyoneli olma yolunda yerinizi almanız için "ABP Developer Day" etkinliğini düzenliyoruz.

1. Seans: ASP.NET Boilerplate Nedir?
2. Seans: Mikroservis Mimarisinin Uygulanması: Araçlar, Kalıplar & Uygulamalar
3. Seans: Adım Adım ASP.NET Boilerplate ReactJS ile Uygulama Geliştirme

Tarih: 16 Mart 2019 Cumartesi 13.00 - 16.00
Yer: Erciyes Teknopark, 5. Bina Konferans Salonu

Sizi daha iyi ağırlayabilmemiz için aşağıdaki online başvuru formunu doldurmanız yeterli olur.
Kayıt Linki: https://bit.ly/2U6FP4b

There are no comments. Be the first one!

Saturday, March 16, 2019
10:00 - 13:00
Africa/Abidjan
Erciyes Teknopark A.Ş.
Yeni Mahallesi, Aşık Veysel Blv. 28 3, Kayseri, Turkey
CREATED BY
Kayseri Coders
Erciyes Teknopark A.Ş.

PHOTOS