Buluşup Sohbet Ediyoruz 💬 - İzmir Yazılım Sektörü Buluşması #12 🎉

Herkese Merhaba,

 

Tekrardan toplanıp sohbet etme zamanı geldi! 12. Buluşmamızı gerçekleştirmek için Alsancak, Kıbrıs Şehitlerinde Irish Pub'da buluşuyoruz.

 

Etkinliğimiz 25 Ekim Salı akşamı saat 18:30. Tekrar buluşmaya gelecek ve ilk defa gelecek olan herkesi bekliyoruz, sohbetimize devam ediyoruz.

 

Yaz artık geride kaldı, şimdi tekrardan toplanıp sohbet etme zamanı. Arkamızda bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılının son günlerinde iş değiştirenler, terfi alanlar, yurtdışına taşınanlar vs. ve çok daha fazlasını konuşabiliriz... Yine de herhangi bir konu başlığı, sohbet içeriği kısıtlamamız yok. İsteyen istediği gibi istediği konu hakkında konuşma hakkına sahip ve özgür.

Adres Tarifi:
1476/1 Sokak ile Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nin kesiştiği köşede bulunan The Irish Pub'da buluşuyoruz. Ünlü Bomba tatlıcısı Çelebi'nin sol karşı çaprazında.

 

Açık Adres: Alsancak, Mehmet Yıldırım İş Merkez, 35220 Konak/İzmir

Telegram Grubumuz: https://t.me/devizmir

 

---

 

Ayrıca bu organizasyonu https://devizmir.com/etkinlik-olusturma-politikamiz 'da bahsettiğimiz üzere organizasyon ekibi değil, topluluğumuzdan Recep Bozdemir üstleniyor. Herhangi bir durumda yine hem bize hem de Recep'e Telegram grubumuz üzerinden ulaşabilirsiniz.

There are no comments. Be the first one!

Tuesday, October 25, 2022
15:30 - 17:30
Africa/Abidjan
Mehmet Yıldırım İş Merkez
Alsancak, 35220 Konak/İzmir, Turkey, Izmir, Turkey
Mehmet Yıldırım İş Merkez