E-ticarette Veri Bilimi Çözümleri

İçerik :

Son yıllarda birçok sektör eskiye nazaran çok daha radikal ve hızlı bir dijital dönüşümün içerisine girmiş durumda. İş ve karar verme süreçlerinin veri odaklı bir şekilde tasarlanması da bu sürecin önemli bir parçası . Tabii ki, süreçleri ve müşterileri hakkındaki veriye ulaşımı daha kolay olan şirketler bu dönüşümde görece avantajlı durumdalar. E-ticaret firmaları da bu konuda avantajlı firmalar arasında ancak bu avantaj yüksek bir sorumluluğu beraberinde getirmekte ve rekabetçi gücünü korumak adına bu dönüşümde başarılı olmayı zorunlu kılmakta.

Biz Hepsiburada’ da bu dönüşümün bir parçası olarak yaptığımız çalışmaları Müşteri Deneyimi, Operasyonel Verimlilik ve Stratejik Karar Destek Uygulamaları olarak üç grupta topluyoruz. Bu buluşmamızda da sizlere bu alanlarda şimdiye kadar hayata geçirdiğimiz projelerden örnekler vereceğiz.

Bu projelere neden ihtiyaç duyduk, nasıl yaklaşımlar geliştirdik, çözümleri geliştirirken hangi zorluklar ile karşılaştık ve bunları nasıl çözdük , bu süreçte hangi algoritmalardan faydalandık gibi detayları anlatacağız. Proje sonuçlarında elde ettiğimiz başarımlar ve firmaya yarattığımız değerler de sunumumuzun bir parçası olacak.

E-ticaret alanında, Katalog Yönetimi, Kullanıcı Tarafından Oluşturulan İçerik Yönetimi, Arama Motoru, Kargo Süreçleri gibi birçok alandaki veri bilimi uygulamaları ilgini çekiyorsa seni de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Konuşmacılar:

Tolga Ahmet Kalaycı, Hepsiburada Veri Bilimi Yöneticisi

Semih Albayrak, Kıdemli Veri Bilimi Uzmanı

Berker Türker, Kıdemli Veri Bilimi Uzmanı

Elif Oral, Veri Bilimi Uzmanı

Fırat Öncü, Veri Bilimi Uzman Yardımcısı

Bilgilendirme:

- Etkinlik Ücretsizdir
- Etkinlik Hepsiburada.com tarafından düzenlenmektedir
- Etkinlik dili "Türkçe" (Event language "Turkish") dir

There are no comments. Be the first one!

Thursday, December 10, 2020
16:00 - 22:00
Africa/Abidjan
Online
CREATED BY
Hepsitech