GeekTalks Şubat '18

Kısa bir aradan sonra GeekTalks kaldığı yerden devam ediyor. 2018 Sezonunun ilk GeekTalks etkinliğini 17 Şubat 2018 Cumartesi günü Bilkent Cyberpark'daki Kıvılcım'da yapıyoruz.

GeekTalks'da bu ay ki konuğumuz Nikita Türkmen (https://www.linkedin.com/in/nikitaturkmen/).

Ansible: Automation in DevOps başlıklı bir sunum yapacak olan Nikita, Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunudur. Kariyerine şu anda PlusClouds'da Sistem ve Otomasyon Tasarımcısı olarak devam etmektedir. Kendisi, Çocukluğundan bu yana teknolojiyi önemsemiş, mühendislik ve yönetim, araştırma ve geliştirme, liderlik, test ve problem çözme konularında tecrübeler kazanmış; Bilgisayar sistemleri, tasarım ve analitik projeler hakkında ayrıca bilgi sahibidir.

Program

• 13:00 Kapı Açılış

• Serbest Çalışma + Networking

• Nikita Türkmen - Ansible: Automation in DevOps

• 17:00 Kapanış

GeekTalks buluşmalarında amacımız farklı ilgi ve becerilere sahip insanların bir araya geldiği hibrit bir topluluk oluşturmak. Ek olarak da her ay sizi popüler bir teknoloji ile tanıştırmak. Bu nedenle Kıvılcım'a 13:00 itibariyle gelerek çalışmaya başlayabilir, diğer katılımcılarla kullandığınız teknolojiler hakkında sohbet edebilir, bir sonraki işinizde birlikte çalışacağınız iş arkadaşlarınızla/ortaklarınızla tanışabilirsiniz.

Powered by TTGV Kıvılcım (http://www.ttgv.org.tr/tr) and GDG Ankara (http://www.gdgankara.org/).

There are no comments. Be the first one!

Saturday, February 17, 2018
11:00 - 17:00
Africa/Abidjan
Kıvılcım
Bilkent Cyberpark, Ankara, Turkey
CREATED BY
GDG Ankara
Kıvılcım