GeekTalks'da bu ay bir değişiklik yaptık; 25 Mart Cumartesi günü Bilkent Cyberpark'daki Kıvılcım'da Women Techmakers Ankara '17 ile iç içe gerçekleştireceğiz. 

Women Techmakers Ankara '17 ile ilgili detayları wtm.gdgankara.org adresinden inceleyebilir, ücretsiz kayıt olmak isterseniz bit.ly/wtm-ankara-17-ticket adresinden yerinizi ayırtabilirsiniz.

Bu ay ki konuğumuz, Java dünyasına kattığı değerlerle adından çok söz ettirmiş, "Optimus Prime" olarak da bilinen, PrimeTek firmasının kurucusu ve PrimeFaces'ın yaratıcısı Çağatay Çivici. Şu anda PrimeTek'de CEO olarak çalışmalarına devam eden Çağatay Çivici JSF with PrimeFaces, From Ugly Duckling to a Beautiful Swan başlıklı sunumuyla konuğumuz olacak. 

Program

• 09:30 - 16:20 Women Techmakers Ankara '17

• 16:20 - 17:00 JSF with PrimeFaces, From Ugly Duckling to a Beautiful Swan

• 17:00 - 17:45 Women Techmakers Ankara '17

GeekTalks buluşmalarında amacımız farklı ilgi ve becerilere sahip insanların bir araya geldiği hibrit bir topluluk oluşturmak. Ek olarak da her ay sizi popüler bir teknoloji ile tanıştırmak. Bu nedenle Kıvılcım'a 13:00 itibariyle gelerek çalışmaya başlayabilir, diğer katılımcılarla kullandığınız teknolojiler hakkında sohbet edebilir, bir sonraki işinizde birlikte çalışacağınız iş arkadaşlarınızla/ortaklarınızla tanışabilirsiniz.

geek-talks.com

Powered by TTGV Kıvılcım and GDG Ankara.

There are no comments. Be the first one!

Saturday, March 25, 2017
14:15 - 20:15
Africa/Abidjan
Kıvılcım
Bilkent Cyberpark, Ankara, Turkey
CREATED BY
GDG Ankara
Kıvılcım

PHOTOS