Modern Web Uygulamaları İçin Veri Yönetimi

-Redux nedir? Ve gündelik hayatta nasıl kullanıyoruz?

Geniş ölçekli JavaScript uygulamalarındaki veri yönetimi dertlerine bir çözüm olarak doğan predictable state container konseptlerini inceleyip, tartışacağız. İlk olarak Redux ve benzeri konseptler neden ortaya çıktı? nasıl bir çözüm getirdi gibi soruların cevaplarını içeren bir sunum ile başlayacağız, devamında herkesin fikrini, deneyimini paylaşabileceği Açık Oturum formatına geçeceğiz. Bu formatta bizim hazırladığımız soruların yanı sıra siz de sorularınızla dahil olabilirsiniz.

• 1. Session: Redux Sunumu

• 2. Session: Sorular

Konuşmacı

Kerem Sevencan | Twitter (https://twitter.com/keremciu)

- Tasarım mezunu bir arayüz geliştirici olarak 2010 yılından bu yana çeşitli firmalarda çalıştım, şu an Adphorus ekibindeyim. Tasarım ve yazılımı buluşturan şeyler üretmeyi seviyorum. Kısaca aşırı detay seven, keyifle Dota oynayan yeni nesil marangoz :)

Kontenjan:

Etkinlik için kısıtlı sayıda yerimiz bulunmaktadır. Etkinlikten 1 hafta önce meetup üzerinden etkinliğe katılacağını belirten(RSVP yapan) kişilere teyit amaçlı mail gönderilecektir. Kesin olarak geleceğinizi teyit eden bir mail atmanızı isteyeceğiz. Teyit maili gönderen ilk 50 kişi etkinliğe katılabilecektir.

- Belirlenen ilk 50 kişiye yine mail ile katılımın onaylandığına dair dönüş yapılacaktır.

***ÖNEMLİ***

Teyit maili göndermeyen kişiler etkinliğin düzenleneceği binaya giriş yapamayacaklardır.

Etkinliğe gelemeyecekseniz lütfen teyit maili göndermeyiniz. Sınırlı bir kontenjan olduğu için hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz.

Pizza ve Biralarımız ev sahibimiz, Adphorus tarafından sağlanmaktadır :)

Etkinlik ücretsizdir.

There are no comments. Be the first one!

Adphorus

PHOTOS