DevTest Community 2. etkinliğinde bizlere sponsor olan Prisync'in ofisinde buluşuyoruz. Etkinlik boyunca pizza, içecek ve atıştırmalıklar olacak. Afiyetler :)

Sahibinden.com'da Senior Software Engineer rolünde çalışan Mehmet Akif Tütüncü, 2020 ScalaUA Conference etkinliğinde ülkemizi temsilen yer alacağı konuyla(Dealing with Errors on JVM with e) aramızda olacak.

Detaylar Aşağıda...

e ile JVM'de Hata Yönetimi :

Hata yönetimi yazılım geliştirmenin önemli bir parçasıdır. Yazılım büyüdükçe hataları modellemek ve yönetmek gittikçe zorlaşır. e'yi bu konuda yardımcı olması için geliştirdim. e, JVM uygulamalarında hata yönetimi için yazılmış, bağımlılığı olmayan bir mikro-kütüphane. Amacı JVM üzerinde çalışan farklı uygulamalar arasında hata yönetimini tek bir şekle sokmak. Bu sunumda e kullanarak hataları modellemek ve yönetmekten bahsedip çeşitli senaryolar üzerinden örnekler göstereceğim. Bu sunum JVM uygulamalarında hata yönetimi üzerine konuşmak isteyen herkese uygundur.

Dealing with Errors on JVM with e :

Dealing with errors is a significant part of software development. As the software grows, modelling and handling errors becomes more and more difficult. To help with this, I developed e. e is a zero-dependency micro library for dealing with errors on JVM. It aims to unify error handling across different JVM applications. I will discuss modelling and handling errors using e, through various scenarios. This talk is for anyone who would like to discuss error handling on JVM.

İlgili proje : https://github.com/makiftutuncu/e

Etkinlik ücretsizdir.

Etkinlik Programı :
[masked] : Pizza party, Networking
[masked] : Sunum

Sunum fikirlerinizi bizlere şu linkten iletebilirsiniz:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScfwToPbIoO7ckanbiJypkHvhAcWlK3e7KPzUvZYDxUUC2YKw/viewform?vc=0&c=0&w=1

Görüşmek üzere...

There are no comments. Be the first one!

Tuesday, March 3, 2020
16:00 - 22:00
Africa/Abidjan
Prisync
Esentepe, Kore Şehitleri Cd. No:34/3, Istanbul, Turkey
Prisync

PHOTOS