All Day DevOps Viewing Party

All Day DevOps Nedir?
Bu alanda uzman bilişim profesyonellerinin dünyadaki DevOps meraklılarına hem daha kolay hem de daha esnek bir ortamdan erişmelerini sağlamak adına, 24 saat sürecek ve böylece dünya saatlerine göre herkesin katılımı sağlanacak olan tüm günlük çevirimiçi DevOps konferansıdır.

24 saat açık, ücretsiz ve çevrimiçi konferans, uygulama kanalı üzerinden 57 oturumu canlı sohbetle sunarak[masked] katılımcı çekti. Tüm zaman dilimlerinde aynı anda beş oturumda 96 adet-30 dakikalık seansla[masked] kişiyi topluluğa ulaştırmak hedefleniyor.

Bu konferansın konuşmacıları dünyanın herhangi bir yerinde kamera karşısında sunumunu yapar. Katılımcılar ise kendi ülkelerinde düzenlenen All Day DevOps konferans alanına gider ve diğer katılımcılarla birlikte çevirimci olarak kendilerine uygun zaman dilimindeki oturuma katılır. Böylelikle katılımcılar, seyahat etmeden ve yerel topluluk üyeleri ile birlikte alanında uzman yabancı konuşmacıların tecrübelerini aynı mekanda dinleyerek edinir ve tartışır. Sunum sırasında katılımcılar oturum yöneticileri üzerinden konuşmacılara doğrudan soru sorma imkanı bulur.

Toplamda 2 ayrı sınıfta, farklı farklı oturumlar yapılır. Bir oturumda tüm gün DevSecOps konu başlıklarındaki sunumlar, bir oturumda ise katılımcıların talepleri değerlendirilir ve buna göre seçilen konuya ait sunumlar yayınlanır.

Tüm detaylar ve kayıt için;

https://www.devsecopsistanbul.com/viewing-party?lang=en

There are no comments. Be the first one!

Wednesday, November 6, 2019
07:00 - 13:00
Africa/Abidjan
Istanbul Şehir University Dragos Campus
Orhantepe, Dragos, Istanbul, Turkey
CREATED BY
DevSecOps Days
Istanbul Şehir University Dragos Campus