İzel Yazıcı Özcan - Feature Engineering in Automotive Industry | January 21

Katılım için form doldurmak zorunludur.

Herkese selamlar 👋

 

Akbank işbirliği ile düzenlediğimiz #MoreThan101 workshop serimizin sekizincisi geliyor. 21 Ocak Cumartesi günü online gerçekleşecek workshopımızda İzel Yazıcı Özcan bizlerle olacak. “Feature Engineering in Automotive Industry” konulu eğitimi ile anlatıcımız olacak 🚀

İzel Yazıcı Özcan 2018 Marmara Endüstri Mühendisliği bölümün mezun oldu. Öğrencilik yıllarında katılmış olduğu staj deneyimleri ile Veri Bilimi alanına yöneldi. Profesyonel hayatına Veri Bilimi üzerine kurumsal firmalara danışmanlık veren, bir danışmanlık firması olan Analythinx'te başladı. 2 yıl boyunca 5 farklı firmaya danışmanlık verdi. 2021 yılında kurumsal hayat deneyimi için, Koç grubu bünyesindeki Otokoç Otomotiv'de Veri Bilimci olarak çalışmaya başladı. Burada yeni kurulan analitik ekip'in AnalyticsOps süreçlerini ve Analitik projelerini yönetti. 2022 Haziran ayında Koç Üniversitesi Veri Bilimi yüksek lisansından mezun oldu.

Eğitim içeriğimiz case study üzerinden anlatımlarla ilerleyecek ve İzel bizlere Azure ile analitik proje mimarisini baştan uca nasıl müşterilere sunduklarını, deployement vb. süreçleri bizlere anlatacak.

Görüşmek üzere 🙌

Form için -> https://forms.gle/hCZ8Evqv7XRhCcgc7

There are no comments. Be the first one!

Saturday, January 21, 2023
12:00 - 14:00
Africa/Abidjan
Online