Veri Analitiği ve Yapay Zekada Öne Çıkan Eğilimler

Merhabalar,

29 Mayıs 2019 Çarşamba günü Data İstanbul etkinliğimizde konuşmacımız Ideafield firmasından Ergi Şener olacaktır.

Sunumlarındaki konu başlıkları;

- Yapay Zeka hangi sektörlerde köklü değişimlere neden oluyor ?
- İleri Veri Analitiği çözümleri ile devrim yaratan uygulamalar
- Öngörü Analizleri ve konum bazlı analizler ile değişen pazarlama dünyası

Konuşmacı hakkında:

Türkiye'de teknoloji alanında takip edilmesi gereken 20 kişiden biri olarak gösterilen Ergi Şener, 2005 yılında Sabancı Üniversitesi Mikro Elektronik Mühendisliği' nden mezun oldu. Yine aynı üniversitede Telekomünikasyon ve Yönetim alanında Sanayi Liderleri Programı çift yüksek lisans derecesini tamamlayan Ergi Şener halen İşletme alanında doktora eğitimine devam etmektedir.
Kariyerine 2007 yılında, Sabancı Üniversitesi'nin Yatırım Fonu, Inovent destekli New Tone Technology Solutions kurucu ve yönetici ortağı olarak başlayan Ergi Şener, sonrasında[masked] yılları arasında sırasıyla Garanti Ödeme Sistemleri’nde CRM yöneticisi, Turkcell'de Yeni Teknolojiler Bölümü'nde Kıdemli Ürün Yöneticisi olarak çalışmıştır. 2013 yılında MasterCard bünyesinde Güney Doğu Avrupa İş Geliştirme ve İnovasyon Yöneticisi olarak çalışmalarını sürdürmüştür. 2014 yılında Metamorfoz adlı Fintech Start-up'ının kurucuları arasında yer almış, 2016'da da Bonbon Teknoloji'nin kurucularından olarak CEO'luğunu üstlenmiştir. Halen Hollanda merkezli bir kuluçka merkezi olan IdeaField'in Yönetici Ortaklığı' nı sürdürmektedir.
Kariyeri boyunca geliştirdiği ve yönettiği ürün ve servisler ile çeşitli ödüllere layık görülmüş olan Ergi Şener, Sabancı Üniversitesi ve Bahçeşehir Universitesi MBA/EMBA Programı ve Öğretim Görevlisi ve WeMore Strategic Disrupters teknoloji danışmanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Aynı zamanda öncü haber sitesi mynet.com'un da teknoloji editörlerindendir.

Görüşmek üzere,
Data İstanbul Ekibi

----------------------------------------------------------------------------------
Bahçeşehir Üniversitesi Büyük Veri Uygulama ve Araştırma Merkezi 'nin katkılarıyla etkinliğimiz Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü A Blok
A201 Meta Smart Classroom' da gerçekleşecektir.

Açık Adres: Çırağan Caddesi Osmanpaşa Mektebi Sokak No: 4 - 6, A201 Meta Smart Classroom
Beşiktaş / İstanbul.

ÖNEMLİ NOT:
~~~~~~~~~~~~~~
1. Bahçeşehir Üniversitesi'nin güvenlik politikasi, +1'lere izin vermiyor. Misafiriniz varsa, onların da Meetup'a üye olup "Gidiyorum" diye işaretlemesi gerekiyor.
2. Çarşamba akşamı listeyi Üniversite'ye göndermemiz gerekiyor. Lütfen Salı günü akşamına kadar katılım durumumuzu netleştiriniz.
----------------------------------------------------------------------------------

There are no comments. Be the first one!

CREATED BY
Data Istanbul
Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü

PHOTOS