Merhabalar,

Bu hafta sonu meraklı ve yardımsever bir grupla bizi biz yapan, başarılarımızdan aşık olduğumuz kişiye kadar hayatımıza dair pek çok noktadaki rolü dünyanın dört bir yanından bilim insanlarının aklını kurcalayan genomumuzu keşfetmeye ne dersin? Genlerimizin etkisini (Genlerimiz gerçekten her şeyimiz mi?) beraber tartışacak, sağlık alanında genetiğin yeni teknoloji ve uygulamalarının birkaçına kısaca göz atacak ve bilim dünyasının genetik veri denince en büyük yardımcıları arasında gösterilen R dilinin Bioconductor araçlarını öğrenmeye başlayacağız.

Biconductor üzerine Harvard tarafından hazırlanmış bir dersi eğitmen OLMADAN bireysel öğrenme hızlarımıza uygun olarak takip edeceğiz.

Eğer biyolojiye, veriye ya da disiplinlerarası fikirlere meraklıysan ve öğrenirken öğretmekten alacağın ilhamın seni daha fazla öğrenmeye heveslendirmesine açıksan seni de aramızda istiyoruz!

Buluşmamız her bilgi seviyesinden katılımcıya açıktır. Daha önce düzenlenen buluşmalarımıza katılmış olma zorunluluğu yoktur. Giriş-orta seviye R bilgisi ve bilgisayarında R ile R Studio'nun kurulu olması dersi takip ederken sana hız kazandıracaktır.

Bahçeşehir Üniversitesi Büyük Veri Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne devam eden ev sahipliği için teşekkür ederiz.

Grup çalışması için gereksinimler: kişisel bilgisayar, kulaklık

Etkinlik Yeri : Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü
Büyük Veri Uygulama ve Araştırma Merkezi
C Blok 1. Kat

There are no comments. Be the first one!

CREATED BY
Data Istanbul
Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü