Merhabalar,

Hayatımızın her alanı dijitalleşiyor ve eski iş yapış kültürlerinin yeni yöntemlere uyumlu hale dönüştürülmesi dünyanın dört bir yanında sayısız sektör ve kuruluşun öncelikleri arasına girmiş durumda. Sağlık hizmetleri ve tıp, yeni yaklaşımlardan en çok fayda yaratabilecek alanların başında geliyor. ABD yükselen maliyetleri düşürebilmek, Çin ise doktor ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla çeşitli yapay zeka uygulamalarını hastanelerde ve ötesinde kullanıma sunuyor. Stanford Üniversitesi ise tıp öğrenciler için veri bilimi ve yapay zeka derslerine öncülük ediyor.

Geleceğin doktorları olarak hastalara ve tıp bilimine fayda yaratabilecek her yeni teknolojiye meraklıyız. Ülkemizde tıpta yapay zekaya gelene kadar sağlık sisteminde daha çok sorun var demeden, yapay zeka doktorların da işini elinden alacak korkusu duymadan yeni teknolojileri beraber öğrenmek için bir araya geliyoruz. Veri biliminin temellerini dinamik ve ilham verici bir yöntemle BERABER keşfedeceğiz.

6 Nisan'daki buluşmamız Bahçeşehir Üniversitesi Güney (Beşiktaş) Kampüsü C Blok'ta yer alan Büyük Veri Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecektir. Destekleri için teşekkür ediyoruz.

Grup çalışması için gereksinimler : kişisel bilgisayar, kulaklık.

There are no comments. Be the first one!

CREATED BY
Data Istanbul
Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü