27 Mart 2019 Carsamba günü IstanbulCoders ve DataIstanbul ortak etkinligimizde konuşmacılarımız Berkan Şahan ve Gizem Köse.

Konu: Design Thinking (DT) Süreci ve Metodları:

- DT nedir?
- Metodun aşamaları nelerdir?
- Günlük hayattan, global ürünlerden, iş hayatımızdan örneklere geniş yer vererek pekiştirme

Bio:

- Berkan Şahan | Managing Partner @Logicalbond

[masked] yılları arasında Anadolu Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde tamamladım. Lisans sonrası çalışma hayatıma Berlin'de bir tasarım stüdyosunda başladım. İnsan odaklı tasarım ve kullanıcı deneyimi süreçleri ile ürün geliştirmeleri yaptım. 5 yıl boyunca, farklı tasarım ve yazılım şirketlerinde e-ticaret, sağlık, sigorta, otomotiv, telekominikasyon, bankacılık gibi sektörler için araştırma, UX/UI, tasarım, prototipleme-test, tasarım odaklı düşünme servislerinde projeler yaptım. 2018 yılından itibaren Yönetici Ortak olarak dahil olduğum Logicalbond Design & Development ve hizmet verdiği firmalar için araştırma ve tasarım süreçlerini yürütüyorum.

- Gizem Köse | Managing Partner @Logicalbond

Yüksek öğrenimimi[masked] yılları arasında Anadolu Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde tamamladım. İspanya’nın Bilbao kentinde uluslarası bir tasarım stüdyosunda yaptığım staj sonrası İstanbul’da ürün tasarımcısı olarak çalışmaya başladım. 5 yıl boyunca tasarım ajansları, mağaza mobilyası üretimi ve alüminyum sanayi gibi farklı organizasyonel yapılarda ürün geliştirme süreçlerinin keşif ve fikir geliştirme, araştırma, konsept geliştirme, tasarım, prototip-test, üretim ve teslim aşamalarının tümünde görevler üstlendim. 2017 yılından itibaren, Yönetici Ortak olarak dahil olduğum Logicalbond Design & Development ve hizmet verdiği firmalar için yaratıcı yöntemler ile ürün-servis stratejilerin geliştirilmesi ve insan odaklı deneyim tasarımı süreçlerini yürütüyorum.

Görüşmek üzere, Data İstanbul & IstanbulCoders Ekibi
----------------------------------------------------------------------------------
Bahçeşehir Üniversitesi Büyük Veri Uygulama ve Araştırma Merkezi 'nin katkılarıyla etkinliğimiz Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü
A201 nolu sinifda gerçekleşecektir.

Açık Adres: Çırağan Caddesi Osmanpaşa Mektebi Sokak No: 4 - 6, Beşiktaş / İstanbul.

ÖNEMLİ NOT:

Sevgili topluluk uyelerimiz, RSVP yaptiginiz halde gelemeyeceginiz etkinlikler icin durumunuzu lutfen en az 2 gun oncesinden "katilamayacagim" olarak degistiriniz. Katilim limitinden dolayi katilmak isteyip katilamayan arkadaslara da esit firsat vermis olmak adina bu kurala riayet etmenizi rica ederiz.

----------------------------------------------------------------------------------

There are no comments. Be the first one!

CREATED BY
Data Istanbul
Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü

PHOTOS