Merhabalar,

Yapay Zeka Girişimleri serimize başlamış bulunmaktayız. Bu hafta Intenseye Video Analiz Platformu kurucu ortağı Sercan Esen, Intenseye'nin hikayesini, yüksek teknoloji fikirlerinin girişime dönüşmesi ve bu konuda deneyimlerini anlatacaktır.

Sercan Esen, Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kariyerine Sony'de yazılım mühendisi olarak başladı ve global projelerde yer aldı. Beyin-bilgisayar arayüzleri, yapay zeka, sanal gerçeklik teknolojileri ile proje ve konsept çalışmalarında yer aldı.
Accenture Digital Connected Hackathon'da global birincilik kazanan Portakal takımının üyelerinden biriydi ve ING Bank Hackathon'da ulusal birincilik kazanan Kando takımını kurdu.
2018 Ağustos ayında Intenseye Video Analiz Platformu kurucu ortağı ve CEO'su olarak göreve başladı. Big Bang startup yarışmasında Top20 de yer alan girişim derin öğrenme temelli yapay zeka ile videoları gerçek zamanlı, detaylı ve güvenli bir şekilde analiz etmekte.

http://www.smartcon.com/sercan-esen/

Görüşmek üzere, Data İstanbul Ekibi
----------------------------------------------------------------------------------
Bahçeşehir Üniversitesi Büyük Veri Uygulama ve Araştırma Merkezi 'nin katkılarıyla etkinliğimiz Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü A Blok
A201 Meta Smart Classroom' da gerçekleşecektir.

Açık Adres: Çırağan Caddesi Osmanpaşa Mektebi Sokak No: 4 - 6, Beşiktaş / İstanbul.

ÖNEMLİ NOT: ~~~~~~~~~~~~~~
1. Bahçeşehir Üniversitesi'nin güvenlik politikasi, +1'lere izin vermiyor. Misafiriniz varsa, onların da Meetup'a üye olup "Gidiyorum" diye işaretlemesi gerekiyor. 2. Çarşamba akşamı listeyi Üniversite'ye göndermemiz gerekiyor. Lutfen Salı günü akşamına kadar katılım durumumuzu netleştirelim. ----------------------------------------------------------------------------------

There are no comments. Be the first one!

CREATED BY
Data Istanbul
Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü

PHOTOS