Machine Learning using Containers with Amazon SageMaker

İki gün sürecek AWS ve Deep Learning Türkiye ile beraber organize ettiğimiz "Machine Learning using Containers, MLOps: Live Coding" etkinlik serimizin ilkinde "Machine Learning using Containers with Amazon SageMaker" sunumunda buluşuyoruz.

AWS kredisi hediye çekilişine katılmak ve AWS ile iletişimde kalmak için AWS Etkinlik kayıt linkinden kayıt olmayı unutmayınız: https://aws-aiml-tr-atolye-serisi.splashthat.com/

Detaylar: 

§  AWS, işletmeniz için en geniş ve en derin makine öğrenimi ve yapay zeka hizmetleri sunar. Amazon SageMaker, TensorFlow, PyTorch, MXNet, Sci-Kit Learn gibi birçok popüler framework için doğrudan destek saplayan bir uçtan uca ML platformudur.

§  Amazon SageMaker platformuna model eğitim ve barındırma için kendi algoritmalarınızı Docker Container kullanarak taşıyabilirsiniz.

§  Docker, dilediğiniz bir kodu kendi kendine yeten bir imaj olarak paketlemenin basit bir yolunu sunar.

§  Bu atölyede, SageMaker ortamı için Docker container’larının nasıl oluşturulacağını canlı demo ile inceleyeceğiz.

§  Bir algoritmayı bir container ile paketleyerek, programlama dili, ortam veya framework’tan bağımsız olarak Amazon SageMaker ortamına model eğitimi ve dağıtımı için kullanacağız.

§  Kubernetes için popüler bir Makine Öğrenimi toolkit olan Kubeflow ve Amazon SageMaker Components for Kubeflow desteğini inceleyeceğiz

§  Konuşmacılar: Azmi Mengü (Lead Software Architect, BiSU - Organizer at Speaker at Serverless Turkey), Hasan Basri AKIRMAK (AWS Türkiye)

There are no comments. Be the first one!

Wednesday, October 14, 2020
16:00 - 17:30
Africa/Abidjan
Online
CREATED BY
Cloud Türkiye