AWS Meetup #44 - Re: Invent Yeni Servisler ve Gelişmeler - Level 100

Herkese Selamlar,

Öncelikle herkese güzel ve keyifli bir hafta diliyorum.

Önümüzdeki hafta 16 Aralık Pazartesi akşamı olacak olan Meetup’ımızda AWS'nin yılda bir yaptığı en büyük etkinliği (Re:Invent) ve bu etkinlikde duyurulan yeni servisleri ele alacağız. Konuşmacılarımız bu yılki Re:Invent'den ayağının tozu ile gelecek olan Halil Bahadır ve Serhat Can olacak. Bizleri Re:Invent'te duyurulan yeni servisler ve var olan servislerdeki güncellemeler hakkında bilgilendirecekler. Bu Meetup AWS'nin neredeyse tüm servislerinin konuşulduğu bir etkinliğin özeti mahiyetinde olacak ve birçok yeniliği tartışacağız.

Amazon Detective, AWS Transit Gateway, RDS, S3, Redshift, Contact Lens, Compute Optimizer, Wavelength, SageMaker, CodeGuru, ECS, EKS, EMR, Lambda ve daha birçok yeni ve güncellenen servisi konuşacağımız etkinliği kaçırmamanızı tavsiye ediyorum.

Bu arada katılımcıların bir katılım formu doldurmalarını rica ediyoruz, katılım için bu formu doldurmak mutlaka gerekmektedir.

Buradan forma ulaşabilirsiniz :
https://reinventt.splashthat.com

Etkinlik sonunda küçük bir çekiliş yapıp 3 arkadaşımıza AWS Voucher'ları da dağıtmayı ihmal etmeyeceğiz,

Kısaca programımız şu şekilde :

18:30 Kayıt & Networking
19:00 Bölüm 1
20:00 Pizza Arası
20:30 Bölüm 2
21:30 Soru Cevap

Kısaca Halil Bahadır:

AWS Türkiye Solutions Architect ekibi takım lideri olarak çalışmakta, yaklaşık 2.5 yıldır AWS çalışanı olan Halil, Solutions Architecture ekibi olarak AWS üzerinde doğru, kaliteli, optimum performans ve uygun maliyetli mimarilerin tasarlanmasında kurumsal, orta-segment ve startup firmalara destek veriyor. Daha önce 8 yıl IBM’de önce Orta ve Doğu Avrupa, sonrasında ise Orta Doğu ve Afrika bölgesinde DevOps Teknik Lideri olarak, birçok ülkede farklı segmentlerdeki müşterilere DevOps pratikleri ve çözümleri ile ilgili danışmanlık verdi.

Kısaca Serhat Can:

Serhat, Atlassian'ın Opsgenie mühendislik ekibinde değişik rollerde görev aldı ve şuan technical evangelist olarak DevOps ve AWS odaklı topluluğa destek veriyor. AWS hakkında konferanslarda konuşmaları, oluşturduğu içerikler ve düzenlediği etkinlikler sonrası, AWS tarafından AWS Community Hero olarak tanınmıştır. Aynı zamanda 80'den fazla şehirde gerçekleşen Devopsdays konferans serisinin global core organizasyon ekibinin de parçası olan Serhat, Türkiye'de DevOps Turkey ve Serverless Turkey meetuplarının da organizasyon ekibinde de yer almakta.
İletişimde kalmak için:
https://twitter.com/srhtcn
https://www.linkedin.com/in/serhatcan

Sevgiler
Barış Bilen Vural
AWS Ambassador / AWS Authorized Trainer - Champion / AWS Training Partner / AWS Consulting Partner - CAF / AWS Meet-up Head - Turkey

There are no comments. Be the first one!

Monday, December 16, 2019
16:00 - 22:00
Africa/Abidjan
River Plaza
Esentepe, Bahar Sk. No:13, Istanbul, Turkey
River Plaza