AWS Meetup #42 - Identity & Access Management (IAM) - Level 100

Herkese Merhabalar,

Öncelikle herkese güzel bir çalışma haftası diliyorum,

Önümüzdeki hafta Çarşamba akşamı (6 Kasım 2019) yapacağımız Meetup’ımızda AWS’in en temel ve önemli servislerinden olan Identity&Access Management(IAM) servisini Borusan Holding'te çözüm mimarı olarak görev yapan Ramazan Kilimci bizlere anlatacak. Giriş seviyesinde olacak bu Meetup'ta Policy ve Role nedir, custom olarak bunların nasıl oluşturulabileceğinden bahsedilecektir. Ayrıca Multi-Account yapısında Merkezi yetkilendirme, Policy Evaluation Logic ve Policy Simulator konularına da değinilecektir.

Etkinliğimizin daha verimli geçmesi ve IAM servisini daha işlevsel nasıl kullanabileceğimiz öğrenmek için canlı demo yapılacak, birçok accountu nasıl yönetebileceğinize/görevlendireceğinize dair ipuçları verilecektir.

Bu arada katılımcıların artık bir katılım formu doldurmalarını rica ediyoruz, katılım için bu formu doldurmak mutlaka gerekmektedir. Buradan forma ulaşabilirsiniz :

https://iamservice.splashthat.com

Kısaca programımız şu şekilde :

18:30 Kayıt & Networking
19:00 Bölüm 1
20:00 Pizza Arası
20:30 Bölüm 2
21:30 Soru Cevap

Kısaca Ramazan Kilimci:
2012 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği'nden mezun olduktan sonra Borusan Holding'te Sistem Mühendisi olarak çalışmaya başladı. Borusan Holding'te birçok projede başarılı bir şekilde görev alarak 2017 yılında çözüm mimarı olarak görev yapmaya başladı. Şu anda da tüm grup alt yapısını cloud sisteme taşıma üzerinde çalışmakta.

Sevgiler
Barış Bilen Vural
AWS Ambassador / AWS Authorized Trainer - Champion / AWS Training Partner / AWS Consulting Partner - CAF / AWS Meet-up Head - Turkey

There are no comments. Be the first one!

Wednesday, November 6, 2019
16:00 - 22:00
Africa/Abidjan
River Plaza
Esentepe, Bahar Sk. No:13, Istanbul, Turkey
River Plaza