AWS Meetup #41 -  Fundamentals of Deep Learning  - Level 100

Herkese merhabalar,

Öncelikle güzel bir çalışma haftası diliyorum,

23 Ekim 2019 Çarşamba akşamı Deep Learning Türkiye topluluğunu ve temel makine öğrenmesini kavramlarını anlatmak üzere Deep Learning Türkiye kurucusu Fuat Beşer bize katılacak. Bu meetupımızda, 2 yılık bir geçmişi olan Deep Learning Türkiye topluluğunun yaptığı çalışmalar ve Türkiye’nin yapay zeka alanında geldiği son durum ele alınacaktır. Meetupta ayrıca, makine öğrenmesi ve derin öğrenmesi çalışmalarında kullanılan bazı teknik terimlerin ne anlama geldiği anlatılacaktır. AWS Servisleri bazında bir çalışma yapılmayacaktır.

Her zaman olduğu gibi bu meetup’ımızın sonunda da 3 şanslı arkadaşımıza çekiliş ile $50 AWS Kredi Kodu hediye edeceğiz.

Fuat hakkında:

Arkadaşlarıyla birlikte 2017 yılında Türkiye’nin en büyük sağı zeka topluluğu olan Deep Learning Türkiye topluluğunu kurdu. 2018’de Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik Mühendisliği’nde insansız araçların sürü halinde otonom hareketi ve yapay zeka ile ilgili yüksek lisansını tamamladı. Bugüne kadar ulusal ve uluslararası bilimsel konferanslarda sunulmuş 4 akademik çalışması bulunmaktadır. 500 binden fazla kez görüntülenen Python programlama dilinin desteklendiği Google Colab servisiyle ilgili yazısı dünyanın en popüler veri bilimi bloglarından biri olan KDNuggets tarafından 2018 Şubat ayında “Silver KDNugget Blog” olarak seçilmiştir. Coursera Türkçe Dil Koordinatörü olarak 16 haftalık deeplearning.ai kursununun Türkçeye kazandırılmasına öncülük etmiştir. İstanbul’da Deep Learning Türkiye tarafından düzenlenen Proje Odaklı Derin Öğrenme programında koordinatör ve mentor olarak görev almıştır. İnsansız araçlar, sürü zekası, bilgisayarlı görü, yapay zeka ve gömülü sistemlerde yapay zeka konularında çalışmalarını sürdürmektedir. Python, makine öğrenmesi ve derin öğrenme alanlarında eğitimler vermekte ve projeler geliştirmektedir.
Bu arada katılımcıların artık bir katılım formu doldurmalarını rica ediyoruz, katılım için bu formu doldurmak mutlaka gerekmektedir. Buradan forma ulaşabilirsiniz :

https://deeplearningaws1.splashthat.com

Çarşamba akşamı görüşmek üzere,

Sevgiler
Barış Bilen Vural
AWS Ambassador / AWS Authorized Trainer - Champion / AWS Training Partner / AWS Consulting Partner - CAF / AWS Meet-up Head - Turkey

There are no comments. Be the first one!

Wednesday, October 23, 2019
16:00 - 22:00
Africa/Abidjan
River Plaza
Esentepe, Bahar Sk. No:13, Istanbul, Turkey
River Plaza