AWS Meetup #40 -  Amazon  Veritabanı Servisleri  - Level 100

Herkese merhabalar,

Bu haftaki Meetupımızda AWS’te veritabanı servislerini anlatmak üzere AWS Turkiye cözüm mimarlarından Serdar Nevruzoglu bize katılacak. Level 100 olan bu meetupımızda, AWS’de servis olarak sunulan birbirinden farklı veritabanı tipleri ve bunların kullanım alanları uygulamalı ornekler ile anlatılacaktır. Relational, NoSQL, Graph, Search, Ledger Database gibi farklı veritabanı tiplerinin kullanım ve konfigürasyon detaylarını inceleyerek, AWS’in yönetilen veritabanı servislerinin bize sağladığı avantajlar uzerine konuşacağız.

Her zaman olduğu gibi bu meetup’ımızın sonunda da 3 şanslı arkadaşımıza çekiliş ile $50 AWS Kredi Kodu hediye edeceğiz.

Meetup için programımız şu şekilde:

1. Bolum: Amazon RDS, Amazon Aurora, Amazon DynamoDB, Amazon DocumentDB

2. Bolum: Amazon Redshift, Amazon ElastiCache, Amazon Neptune, Amazon Timestream, Amazon QLDB

Serdar hakkında:

AWS Turkiye ekibinde 3 yıla yakin zamandır Solutions Architect olarak çalışıyorum. AWS oncesinde 15 yılı askin bir sure boyunca Marmara Üniversitesi, Siemens, IATI ve Eczacibasi kurumlarında; Network, Unix/Linux, Oracle ve MySQL veritabanları ve SAP gibi sistemlerin teknik yöneticiliğini yaptım. Simdi de AWS’te güvenilir, kaliteli, optimum performans ve uygun maliyetli mimarilerin tasarlanmasında orta-segment firmalara destek vermekteyim.

Bu arada katılımcıların artık bir katılım formu doldurmalarını rica ediyoruz, katılım için bu formu doldurmak mutlaka gerekmektedir. Buradan forma ulaşabilirsiniz :

https://awsdb.splashthat.com

Çarşamba akşamı görüşmek üzere,

Sevgiler
Barış Bilen Vural
AWS Ambassador / AWS Authorized Trainer - Champion / AWS Training Partner / AWS Consulting Partner - CAF / AWS Meet-up Head - Turkey

There are no comments. Be the first one!

Wednesday, October 9, 2019
16:00 - 22:00
Africa/Abidjan
River Plaza
Esentepe, Bahar Sk. No:13, Istanbul, Turkey
River Plaza