Herkese merhabalar,

 

Eylül ayının ilk meetupında AWS’nin en çok kullanılan servislerinden olan Simple Storage Service (S3)’i AWS Türkiye’nin Çözüm Mimarisi ekibi yöneticisi Halil Bahadır’dan dinleyeceğiz. Level 100 olan bu meetupımızda hem teorik hem de uygulamalı örneklerle S3 servisini ne tip uygulamalar ve durumlarda kullanabileğimizi, S3’teki bucket, object gibi kavramları ve S3’ün çeşitli storage classlarının nasıl fiyatlandırıldığını inceleyeceğiz.

 

Her zaman olduğu gibi bu meetup’ımızın sonunda da 3 şanslı arkadaşımıza çekiliş ile $50 AWS Kredi Kodu hediye edeceğiz.

 

Meetup için programımız şu şekilde:

 

18:30: Kayıt & Networking

19:00: 1. Bölüm: Teorisiyle S3

20:00: Pizza arası

20:30: 2. Bölüm: Pratiğiyle S3

21:30: Soru Cevap

 

Halil Bahadır hakkında:

 

AWS Türkiye Solutions Architect ekibi takım lideri olarak çalışıyorum, yaklşık 2.5 yıldır AWS’deyim. Solutions Architecture ekibi olarak AWS üzerinde doğru, kaliteli, optimum performans ve uygun maliyetli mimarilerin tasarlanmasında kurumsal, orta-segment ve startup firmalara destek vermeye çalışıyoruz. Daha önce 8 yıl IBM’de once Orta ve Doğu Avrupa, sonrasında Orta Doğu ve Afrika bölgesinde DevOps Teknik Lideri olarak, bir çok ülkede, farklı segmentlerdeki müşterilere Devops pratikleri ve çözümleri ile ilgili danışmanlık verdim.

Bu arada katılımcıların artık bir katılım formu doldurmalarını rica ediyoruz, katılım için bu formu doldurmak mutlaka gerekmektedir. Buradan forma ulaşabilirsiniz :

https://s3athena.splashthat.com

Kısaca programımız şu şekilde :

18:30 Kayıt & Networking
19:00 Bölüm 1
20:00 Pizza Arası
20:30 Bölüm 2
21:30 Soru Cevap

Sevgiler
Barış Bilen Vural
AWS Ambassador / AWS Authorized Trainer - Champion / AWS Training Partner / AWS Consulting Partner - CAF / AWS Meet-up Head - Turkey

There are no comments. Be the first one!

Wednesday, September 4, 2019
16:00 - 22:00
Africa/Abidjan
River Plaza
Esentepe, Bahar Sk. No:13, Istanbul, Turkey
River Plaza