Atolye15 Coding Challenge Ankara | Building GraphQL API with TypeScript

Atolye15 Coding Challenge Ankara | Building GraphQL API with TypeScript

 

Atölye15 Coding Challenge bu sefer ANKARA’da! 💥

 

GraphQL ve TypeScript'te kendine güvenen, “Ben de challenge’a varım!” diyen herkesi 11-12 Mart'ta bekliyoruz.

 

Bizler, Atölye15’te JavaScript teknolojisi ile yakından ilgileniyoruz. JS ile oynamayı, bunu eğlenceli bir hale getirmeyi çok seviyoruz. Ankara Walker's Tunalı'da düzenleyeceğimiz Atölye15 Coding Challenge etkinliğimizde de sizinle birlikte tam olarak bunu yapmayı planlıyoruz.

 

Coding Challenge'a katılmak için öğrenci veya profesyonel olarak bir yerde çalışıyor olmanın hiçbir önemi yok. Bizim için önemli olan kendini bir backend developer olarak görüyor ve TypeScript ile GraphQL alanlarında rahat hissediyor olman.

 

Eğer aradığımız bu özelliklerin sende olduğunu düşünüyorsan harika! Çünkü bu, 11 Mart Cumartesi günü projenin konusunu ve izlenecek adımları sizinle paylaştığımızda mutlaka aramızda olacaksın demek. Hemen ardından ise Atolye15 Coding Challenge büyük bir heyecanla başlıyor olacak. 12 saat içerisinde senden production-ready bir uygulama geliştirmeni beklediğimizi unutma!

12 Mart Pazar günü ise öğleden sonra hep birlikte code review yapıp birbirimizi değerlendireceğiz. Günün sonunda jüri, favori projesini seçecek ve büyük JS Nation konferansına katılmak üzere Amsterdam'a unutulmaz bir seyahat ile ödüllendirilecek olan kazananı açıklayacak!
 

Diğer tüm detaylar web sitesinde...

 

 

Not: Coding Challenge'ın kontenjanı 30 kişidir. Bir ön eleme süreci olacağı için başvurunu web sitemiz üzerindeki formu doldurarak gerçekleştirebilirsin.

START DATE Saturday, March 11, 2023
06:00END DATE
Sunday, March 12, 2023
13:00
Africa/Abidjan
Walker's Tunalı
Barbaros, Güniz Sk. No:48 D:1, 06700 Çankaya/Ankara, Türkiye, Ankara, Turkey
CREATED BY
Atolye15
Walker's Tunalı